412 00 353 POST@ABLUNA.NO
Flyttebyrå Oslo

Flyttebyrå Oslo – en samarbeidspartner du kan stole på

AB Luna AS ble etablert i 2006 og er et selskap med lang erfaring og høy kompetanse. Ved å velge oss som din samarbeidspartner får du tilgang til spisskompetanse innenfor komplette flytte- og renholdsløsninger. I 2012 utvidet også med en egen avdeling innen bygg og vedlikehold og har allerede flere fornøyde kunder som vi har utført maler- og vaktmestertjenester for.

Vi er kjent for, -og stolte av vår faglige dyktighet, fleksibilitet og vår evne til å løse komplekse oppdrag til kundens største tilfredshet. Sammen med våre bransjekollegaer kan vi løse de fleste oppdrag som omhandler flytting, både for private og bedrifter.

Det å bli størst i vår bransje har aldri være noe mål i seg selv for oss, men det å være best vil for alltid stå øverst på prioriteringslisten. Dette ser vi på som meget viktig, da fornøyde kunder er vår beste markedsføring. Spør oss gjerne om referanser.

Velkommen til oss i AB Luna AS.

Var nøye med å komme til avtalt tid. Flyttearbeiderne var hyggelige og jobbet raskt uten å tilføre skader på flytteting eller bolig. Synes vi fikk en grei pris i sammenligning med andre tilbydere. Har ikke noen problemer med å anbefale dette firma til andre som ønsker flyttehjelp.

Martin Berg

Flytte fra 2 til 3 roms bydel Nordre Aker

Vi valgte dette firmaet både pga pris og fordi de kunne påta seg oppdraget den datoen vi ville ha flyttingen. Det kom tre menn til avtalt tid. De var høflige og vennlige alle sammen og utførte en kjempejobb. Skal bedriften flytte igjen er det uten tvil et selskap vi gjerne bruker igjen. Takk for en kjempejobb.

Knut Eirik

Flytting av kontorlokaler Oslo sentrum

50 m3 flyttelast fra Oslo til Trondheim. Høflige og hyggelige karer som fikk jobben gjort på en meget tilfredsstillende måte. Presise, effektive, forsiktige, serviceinnstilte, løsningsorienterte og prisgunstige. Anbefales på det varmeste!

Ole Morten Bøhle

Flytting Oslo - Trondheim (50m3)