412 00 353 POST@ABLUNA.NO
Hvor mye er en kubikk?

Dette kan best forklares ved at du ser for deg en boks som er en meter i alle retninger. Det du får plass til inne i denne boksen er en kubikk.

Kan jeg påvirke prisen?

Våre flyttekonsulenter er erfarne og effektive. Du kan likevel være med og gjøre arbeidet enklere ved å ha en god planlegging, merke flytteboksene, flytte i arbeidstiden og hverdager m.m. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

Må jeg være til stede?

Nei, du bestemmer selv om du ønsker å være til stede under fraflyttingen. Etter nærmere avtale kan vi hente nøkler på forhånd, foreta flytting og levere den gamle boligen/leiligheten skinnende ren.

Hvordan beregnes timepris?

Timeprisen beregnes fra ankomst på fraflyttingadresse og til flyttingen er ferdig. I tillegg beregnes 30 min hver vei i kjøretillegg, dersom ikke annet er avtalt. For flyttinger som ikke er internt i Oslo gjelder egne priser.

  • Kilometertillegg utenfor Oslo og Akershus kr.4,-
  • Søndagstillegg 50% i timesprisen, (gjelder alle).
  • For bedrifter etter kl.16.00 alle dager 50% i timesprisen, (gjelder ikke for private).
Hvordan er jeg forsikret?

Vi har lovpålagt godsforsikring på alle våre biler, denne er dessuten utvidet til å gjelde flyttetransport. Dersom man ønsker en utvidet flytteforsikring kan dette tegnes gjennom oss, eller ved å kontakte et forsikringsselskap. Mange er allerede dekket gjennom eksisterende innboforsikring i sitt eget forsikringsselskap.

Verdien på flyttegodset skal være lik innboforsikringen. Transportørens ansvar er begrenset av lover og avtaler (iht “General Conditions for International Furniture Removals”), og er ofte ikke tilstrekkelig for å sikre godseier fullt ut.

Jobber dere i helgene?

Ja, vi utfører oppdrag alle dager ut i fra kundens egne ønsker.

To hyggelige karer møtte opp 20 min før tiden og vi lastet opp på null komma niks. Fikk sitte på i flyttebilen nedover til den nye byen jeg flyttet til. Super service, velger dem igjen hvis jeg skal flytte i nærmeste fremtid.

Anita Støen